Skær kamben i individuelle ben og pensl hvert ben med hoisin sauce. Kom benene på en bageplade og varm dem i ovn ved 180 °C i 10 minutter.
Del salat i blade og læg lige så mange blade, som der er kamben, op i bambusbåde. Skær gulerødder og agurk i julienne og fordel stængerne i salatbådene. Læg et lunt, glaseret kamben ovenpå og tegn striber af chilimayonnaise hen over benene. Top med koriander og drys med hvid sesam.
Supplér med en topping af knuste wasabiærter (100 g).
Brug rester fra tidligere servering af Tender Pork®
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.