Skær bryststeg i tern, cirka 1x1 cm. Rør ingredienserne til Teriyaki glaze sammen. Kom en anelse olie på en pande og rist tern af Bryststeg, til de begynder at være sprøde. Hæld eventuelt overskydende fedt fra. Kom glaze på panden og lad karamellisere under omrøring.
Damp baos, så de er varme og nemme at åbne. Kom lidt af chilimayonnaisen inden i hver bao og fyld derefter med spidskål, gulerødder og glaseret Bryststeg. Top med chilimayonnaise, koriander og drys med sesamfrø og sweet chili ristede løg.
Brug rester fra tidligere servering af Tender Pork®.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.