Fremgangsmetode

Udskriv

Rør risengrøden sammen med mælk, flormelis og citronskal.
Smag til og sæt cremen på køl - den skal være iskold.
Smelt sukkeret til valnøddekrokanten ved høj varme, til det er gyldent. 
Tilsæt valnødder og bagepulver og vend godt rundt. 
Hæld blandingen over på et stykke bagepapir og lad det køle af. 
Skær krokanten i grove stykker.
Pisk dulce de leche med mælk til en glat sauce. 
Hæld saucen over den kolde riscreme og servér med nøddekrokant og frisk, revet citronskal.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Valnøddekrokant

Dulce de leche

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.