Fremgangsmetode

Udskriv

Lav bearnaise-mayonnaisen som en klassisk mayonnaise. Varm eddike og sukker, til sukkeret er opløst. Skær agurkerne i skiver og hæld lagen henover. Blend persille, urter, parmesan, solsikkekerner og olie til en ensartet masse. Hak forårsløg og purløg fint og bland med creme fraiche. Steg burgeren og læg en skive brie på toppen. Gratinér evt. bøffen kort, til brien begynder at smelte. Steg bacon, skær rødløg i skiver, halvér tomaterne og saml efterfølgende burgeren. Servér evt. med kartoffelbåde og dressing til deling.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Syltelage

Pesto

Bearnaise-mayonnaise

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.