Lav bearnaise-mayonnaisen som en klassisk mayonnaise. Varm eddike og sukker, til sukkeret er opløst. Skær agurkerne i skiver og hæld lagen henover. Blend persille, urter, parmesan, solsikkekerner og olie til en ensartet masse. Hak forårsløg og purløg fint og bland med creme fraiche. Steg burgeren og læg en skive brie på toppen. Gratinér evt. bøffen kort, til brien begynder at smelte. Steg bacon, skær rødløg i skiver, halvér tomaterne og saml efterfølgende burgeren. Servér evt. med kartoffelbåde og dressing til deling.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.