Fremgangsmetode

Udskriv

Skær rugbrødet i tykke skiver og del herefter i kvarte.

MINISMØRREBRØD MED KAMSTEG:
Snit rødkålen fint og pres saften af appelsinen over.
Hak valnødder og bland dem i rødkålen. Halver kamstegsskiverne.
Anret rugbrødsstykkerne først med rødkålssalat og fold herefter de halve kamstegsskiver.
Slut af med at sætte en pind igennem.
Pynt evt. med stegte løgringe.

LEVERPOSTEJSKUGLE MED BACONKRYMMEL:
Lav kugler af leverpostej formet med en ske og rul kuglerne i knust bacon.
Top op med en skive syltet agurk og friskklippet karse.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Minismørrebrød med kamsteg

Leverpostejskugle med baconkrymmel

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.