Fremgangsmetode

Udskriv

Stik hul i midten af mørbradbøfferne med en kniv. Vend æbler, jordskokker, nødder og persille sammen og fordel det i mørbradens huller. Kom bacon omkring for at holde det hele sammen og læg bøfferne i et ovnfast fad. Bag i midten af ovnen i ca. 15 minutter ved 220 °C.

Skær bunden af løgene og fjern den yderste skal. Kom æbleeddike, balsamico og brun farin i en tykbundet gryde og giv det et opkog. Tilsæt løgene og lad dem koge ved svag varme med låg i ca. 10 minutter. Tag låget af gryden og lad koge i yderligere 10 minutter, eller til eddikelagen har sirup konsistens og løgene er møre.

Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Tilsæt mælk lidt ad gangen under piskning. Kom blå ost og bouillonterninger i og kog saucen igennem under omrøring i ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber.

Anret fyldte mørbradbøffer og glaserede løg på et fad og servér med blå sauce og rosmarinbagte kartoffelbåde.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Glaserede løg

Blå sauce

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.