Fremgangsmetode

Udskriv

Findel persillebladene og citronskal i en multihakker eller foodprocessor sammen med fløde til en luftig, grøn skum. Pas på det ikke får for meget. Smag til med salt og peber.
Tilbered Pulled Pork som anvist på emballagen - brug evt. en rest fra dagen før. 
Bland Pulled Pork med sennep, agurk, rødløg, persille og mayonnaise og smag til med salt og peber.
Rist brødskiverne sprøde i ovnen og servér dem til sammen med persilleskum.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.