Portionér dejen i stykker á 300 g. Dejstykkerne trykkes flade. Læg den ene halvdel af dejen i en smurt tærteform med høj kant. Læg det ønskede fyld oven på dejen og drys med revet ost. Luk tærten med et dej-låg og pensl tærten med vand. Læg den ønskede dekoration på tærten og lav små huller i tærtens låg, evt. med en saks, så dampen fra fyldet kan slippe ud. Lad tærten hæve i 40-50 min.
Varm ovnen til 210 °C, sæt tærten ind, og skru temperaturen ned til 190 °C. Ved indsætning i ovnen dampes i 15sek. Bag tærten i ca. 25min. og efterfølgende 5 min. medåbent spjæld. Har ovnen ikke spjæld, åbnes ovnlågen i 15 sek., hvorefter den lukkes igen og tærten bages de sidste 5 min.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.