Fremgangsmetode

Udskriv

Hæld rødvin, balsamico, stjerneanis, kanel, rosmarin, peber, sennepskorn og sukker i en gryde. Bring gryden i kog og tilsæt de pillede løg. Lad løgene simre, til de er møre, ca. 15 – 20 min. Afkøl løgene i lagen.

Brun mørbradbøfferne på en varm pande i lidt smør. Krydr og fordel bøfferne i en gastrobakke og steg dem færdige i ovnen ved 185 °C i ca. 3-4 min. Lun løgene i lidt af lagen og anret dem med de stegte mørbradbøffer på et fad. Pynt med rød eller grøn skovsyre. Servér evt. med groft brød og grøn salat.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.