Bland spidskommen, gurkemeje, paprika, salt og peber i en bradepande.
Vend mørbradbøffer i krydderierne så de er dækket helt. Ryst overskydende krydderi af kødet og læg bøfferne på en bageplade.
Varm olien i en tykbundet pande. Svits løg og hvidløg ved medium varme indtil løgene bliver bløde.
Tilsæt mørbradbøfferne og steg dem 2 minutter på hver side. Tilsæt tomaterne og vandet. Bring retten til simrepunktet og lad simre i 15 minutter.
Tilsæt dadlerne og lad simre i 2-3 minutter.
Lad retten trække i 30 minutter inden servering.
Lun retten nænsomt inden servering.
Tilbered imens kartoffelmosen. Kog kartoflerne møre. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem groft i gryden ved lav varme. Tilføj fløde og tilsæt evt. lidt mælk, hvis konsistensen skal justeres. Smag til med muskatnød, salt og peber.
Smelt smørret i en kasserolle og tilsæt mandler og salvie. Lad smørret brune under omrøring indtil det er er blevet lækkert brunt og mandlerne er let ristet.
Servér mørbradbøfferne med saucen og kartoffelmos med brunet smør.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.