Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan tilbereder du retten

Steg kødet efter anvisning. Skræl gulerødder og skær dem julienne. Snit forårsløg tyndt. Skyl hjertesalat grundigt. Skær avocado i tynde skiver og agurk i mundrette stykker. Rist korianderfrø på en varm pande, indtil de dufter godt af koriander. Skær chili, ingefær og citrongræs i mindre stykker og hak dem i en minihakker sammen med ristede korianderfrø og hvidløg. Bland det med soja, riseddike og limesaft. Anret salatblade, gulerødder, forårsløg, avocado og agurk på et stort fad. Skær bryststeg i skiver og læg dem over salaten. Drys med peanuts og sesamfrø. Hæld dressingen over og pynt til sidst af med koriander, mynte og thaibasilikum.

Tips

Tilføj ris eller nudler hvis du gerne vil have en mere mættende salat

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dressing

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.