Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan tilbereder du retten

Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie, til de er sprøde og gyldne, og afdryp på et stykke køkkenrulle.Hæld stegefedtet fra i en skål og tør panden af med køkkenrulle.

Pil og hak løg og hvidløg. Skyl og rens peberfrugterne og skær dem i små tern. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i lidt baconfedt, til løgstykkerne er klare. 

Læg farsen på et stykke bagepapir og tryk til en form som en firkant med bredde og længde som en baconskives længde. Pensl farsen med barbecue-sauce, fordel stegte løg, hvidløg, peberfrugt og bacontern på farsen og krydr med peber.

Rul farsen sammen til en pølse ved hjælp af bagepapiret. Tryk enderneflade og læg farspølsen ud til kantenaf bagepapiret.
Flet et baconnet og læg farspølsen, så den ligger ud til kanten på baconnettets længste side. Tryk baconstrimlerne fast i enderne og luk dem med baconskiver. Rul baconnettet omkring farspølsen.

Steg i 200 °C varm ovn i ca. 1¼-1¾ time. Centrumtemperaturen i stegen skal være 75 °C. Pensl baconrullen med barbecue-sauce flere gange under stegningen.

Servér med salat og tilbehør efter eget valg. Bacon explosion er også god i skiver i burgere eller sandwich.

Tips

Barbeque-sauce til pensling

Brug barbecue-sauce med lavt sukkerindhold under stegningen – sukkeret kan nemt branke. Barbecue-sauce med mere sukker kan bruges de sidste minutter af stegningen under opsyn.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.