Steg baconternene til de er sprøde, og lad dem køle af. Mos halvdelen af blåbærrene med en gaffel og skær abrikoserne i tern. Bland bacon, blåbær og abrikoser i dejen og lad dejen hæve i ca. 1 time. Hak dejen ud i den ønskede størrelse; enten som mini-flutes eller i små forme beregnet til 40 g dej. Rul de formede mini-flutes i mandelsplitter/drys mandelsplitter over brødene i de små forme. Varm ovnen til 210 °C, sæt brødene ind og skru temperaturen ned til 190 °C. Ved indsætning i ovnen dampes i 15 sek.
Bag brødene i ca. 10 min. og efterfølgende 5 min. med åbent spjæld. Har ovnen ikke spjæld, åbnes ovnlågen i 15 sek., hvorefter den lukkes igen, og brødene bages de sidste 5 min.
Tip: Brug evt. forstegte bacontern fra Tulip Foodservice for at spare tid.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.