Olien opvarmes til 60 °C og blendes med ramsløg i ca. 1 min. Sigt olien og hæng den i en sprøjtepose i nogle timer, så vandet skiller fra olien.
Pisk æggeblommer med salt og eddike. Tilsæt den grønne ramsløgsolie til mayonnaisen er tyk og lysegrøn.
Del salatløgene på midten og del dem i lameller. Sylt dem i en varm lage af sukker, eddike og krydderier. Kog kartoflerne møre.
Smør rugbrødet og anret kartofler, mayonnaise og syltede løg. Pynt f.eks. med ramsløgsblomster.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.