Fremgangsmetode

Udskriv

Olien opvarmes til 60 °C og blendes med ramsløg i ca. 1 min. Sigt olien og hæng den i en sprøjtepose i nogle timer, så vandet skiller fra olien.

Pisk æggeblommer med salt og eddike. Tilsæt den grønne ramsløgsolie til mayonnaisen er tyk og lysegrøn.

Del salatløgene på midten og del dem i lameller. Sylt dem i en varm lage af sukker, eddike og krydderier. Kog kartoflerne møre.

Smør rugbrødet og anret kartofler, mayonnaise og syltede løg. Pynt f.eks. med ramsløgsblomster.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.