Fremgangsmetode

Udskriv

Steg baconskiverne sprøde og læg dem på et stykke fedtsugende papir.
Blend mayonnaise og persille til en lækker, grøn creme og smag til.
Skær æblet i meget fine tynde skiver og dryp med citron.
Del bladselleristilkene i tre og riv dem i lange tynde bånd med et mandolinjern eller tyndskræller.
Anret kalkunbrystet taglagt på brødet og kom æble og bladselleri ovenpå.
Pynt med mayotoppe og bacon og servér.

Tip: Kan laves med alt slags fjerkræ – såvel skiveskåret som hel, stegt kyllingefilet plukket i lidt mindre stykker.

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.