Steg baconskiverne sprøde og læg dem på et stykke fedtsugende papir.
Blend mayonnaise og persille til en lækker, grøn creme og smag til.
Skær æblet i meget fine tynde skiver og dryp med citron.
Del bladselleristilkene i tre og riv dem i lange tynde bånd med et mandolinjern eller tyndskræller.
Anret kalkunbrystet taglagt på brødet og kom æble og bladselleri ovenpå.
Pynt med mayotoppe og bacon og servér.
Tip: Kan laves med alt slags fjerkræ – såvel skiveskåret som hel, stegt kyllingefilet plukket i lidt mindre stykker.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.