Steg bacon i skiver i ovn ved 205 °C på bagepapir, til det er gyldent og sprødt. Kom bacon over på fedtsugende papir.
Varm olie op i en gryde, sautér løg og hvidløg, uden at de bruner. Kom æble eddike og sukker i og lad det bruse op og glasere i et par minutter.
Kom stødt chili, hakkede tomater, grøn chili, salt, og frisk timian i. Lad det småsimre i 10 minutter uden låg.
Vend hvide bønner i tomatsaucen.
Anret den rustikke tomatsovs på et fad med sprød bacon på toppen og brød til.
Servér med groft brød
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.