Fremgangsmetode

Udskriv

Skræl skorzonerrødderne og vend dem med knust hvidløg, rapsolie, salt og peber. Bag dem i en forvarmet ovn 15 min. v. 200°C.

Bland bønnerne med drueagurker i tern, pickles, mayonnaise, karrypasta og hakket estragon. Smag til med salt og peber og sæt remouladen på køl.

Steg rødspætten i friture i 3-4 min. v. 180°C. og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Anret de varme rødspætter på skorzonerrødder med grønkålsskud og bønneremouladen.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.