Snit rødkålen fint – brug en pålægsmaskine eller et mandolinjern.
Mariner kålen i lime og honning og smag til med salt og peber. Lad det trække på køl.
Hæld 1 l kogende vand over ærterne og lad dem stå i 5 min. Dræn vandet af og kør dem på en foodprocessor med græsk yoghurt, hvidløg og kørvel. Smag til med salt og peber.
Skær fisken i mindre stykker a ca. 30 g pr. stk. Krydr med salt og peber. Dyp stykkerne i sammenpisket æg og herefter i pankorasp.
Steg fisken i olie i 2 min. på hver side.
Fordel rødkål, ærtetzatziki og fisk på de 10 tortillas, fold dem sammen og server straks.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.