Fremgangsmetode

Udskriv

Skær rugbrødet i grove tern og bag dem i ovnen i 8-10 min. ved 180 °C.

Blend rapsolien grundigt med hvidløg. Rist nødderne på en pande.

Bræk osten i mindre stykker og snit rødløgene fint.

Rids torskeskindet med en skarp kniv og krydr med salt og peber. Drys med halve limeskiver og grofthakket rosmarin. Bag fiskene i 12 min. ved 225 °C.

Skær pærerne i skiver og vend dem med citronsaft, spinat, nødder, ost, rødløg, hvidløgsolie og rugbrødstern. Smag til med salt og peber og server straks med de varme fisk.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.