Skær rugbrødet i grove tern og bag dem i ovnen i 8-10 min. ved 180 °C.
Blend rapsolien grundigt med hvidløg. Rist nødderne på en pande.
Bræk osten i mindre stykker og snit rødløgene fint.
Rids torskeskindet med en skarp kniv og krydr med salt og peber. Drys med halve limeskiver og grofthakket rosmarin. Bag fiskene i 12 min. ved 225 °C.
Skær pærerne i skiver og vend dem med citronsaft, spinat, nødder, ost, rødløg, hvidløgsolie og rugbrødstern. Smag til med salt og peber og server straks med de varme fisk.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.