Af den brede del af fileterne skæres 20 torskefileter (10 med skind og 10 uden). Halestykkerne uden skind (ca. 300 g) skæres også fra.
Halestykkerne køres seje med salt i en foodprocessor. Tilsæt æggeblommer og kør igen. Tilsæt fløde under omrøring. Til sidst køres persille, salt og peber i til en jævn masse.
De 10 torskestykker uden skind smøres med fars på den ene side og sættes på en smurt bageplade ved 165 °C i ovn i ca. 8-10 minutter.
De resterende stykker torsk ridses let i skindet og krydres med salt og peber. Steg med skindsiden ned ad i smør ved jævn varme. Vend når skindet er gyldent og sprødt. Steg et sidste øjeblik til fisken er tilberedt.
Svampene skæres i grove stykker og ristes i smør på en pande til de er gyldne, og krydres med salt og peber. Grønkålen plukkes let og kommes i kogende vand med salt i ca. 1 minut.
Ingefæren skrælles og skæres i tynde skiver, og koges med soya og groft peber til der ca. er 2/3 tilbage. Tag fra varmen og pisk olivenolie i .
Anret kål og svampe på tallerknerne og læg de to fisk oven på. Soya-/ingefærsaucen fordeles henover.
Servér evt. med groft brød.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.