Fremgangsmetode

Udskriv

Af den brede del af fileterne skæres 20 torskefileter (10 med skind og 10 uden). Halestykkerne uden skind (ca. 300 g) skæres også fra.

Halestykkerne køres seje med salt i en foodprocessor. Tilsæt æggeblommer og kør igen. Tilsæt fløde under omrøring. Til sidst køres persille, salt og peber i til en jævn masse.

De 10 torskestykker uden skind smøres med fars på den ene side og sættes på en smurt bageplade ved 165 °C i ovn i ca. 8-10 minutter.

De resterende stykker torsk ridses let i skindet og krydres med salt og peber. Steg med skindsiden ned ad i smør ved jævn varme. Vend når skindet er gyldent og sprødt. Steg et sidste øjeblik til fisken er tilberedt.

Svampene skæres i grove stykker og ristes i smør på en pande til de er gyldne, og krydres med salt og peber. Grønkålen plukkes let og kommes i kogende vand med salt i ca. 1 minut.

Ingefæren skrælles og skæres i tynde skiver, og koges med soya og groft peber til der ca. er 2/3 tilbage. Tag fra varmen og pisk olivenolie i .

Anret kål og svampe på tallerknerne og læg de to fisk oven på. Soya-/ingefærsaucen fordeles henover. 

Servér evt. med groft brød.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.