Fremgangsmetode

Udskriv

BBQ-sauce:

Kom ketchup, æbleeddike, brun farin, soyasauce, knust hvidløg, paprika, engelsk sauce, chiliflager, fennikelfrø og tomatpuré i en gryde og varm det igennem til en homogen masse. Smag til med salt og peber.

Hummerragout:

Bræk halerne af hummerne og klip dem op fra bagsiden. Tag halekødet ud, fjern tarmen og læg kødet i en gastrobakke. Pensel med BBQ-saucen, dæk halerne til og sæt dem på køl.

Åben kløerne ved at banke med bagsiden af en kniv, pil kødet ud og skær det i mindre stykker. Knus skallerne på en røremaskine og sauter dem i olie 5-6 min. Hæld vand på til det dækker, og lad skallerne simre 30 min. Sigt skallerne fra og reducer væsken til 1/2 l. Tilsæt fløden og lad det simre, til det begynder at tykne.

Kom klo-kødet samt finthakket løg og plukket citrontimian i flødesaucen og smag til med salt og peber.

Flæk pastinakkerne og vend dem med vindruekerneolie, knust hvidløg, salt og peber og bag dem i en forvarmet ovn i 25 min. v. 200°C, til de er møre og gyldne.

Varm hummerhalerne i en salamander i 2 min. til BBQ-saucen begynder at karamellisere.

Anret hummerragouten, læg pastinakker og hummerhaler på og drys pastinakkerne med biblomme, plukket estragon og tallerken-smækker. Server straks.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.