Fremgangsmetode

Udskriv

Bag kartoflerne til de er møre - ca. 25 min. ved 190°C. 

Skær bacon i tynde strimler og steg dem sprøde. 

Rør rygeost, fløde, muskatnød og knust hvidløg sammen og smag til med salt og peber.

Åbn kartoflerne ved at skære et lille kryds i toppen og presse dem åbne. 

Anret med rygeost, rogn, bacon, sakura cress/karse og fintsnittet purløg.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.