Fremgangsmetode

Udskriv

Rens rosenkålene og skær dem i halve. Blancher dem i 3 min. og læg dem herefter i isvand.

Pluk palmekål og grønkål i mindre stykker og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække i vandet 1 minut og læg dem i isvand.

Skræl glaskålene og skær dem i julienne.

Hak mandlerne groft og rist dem på en tør pande, til de er gyldne. Det tager ca. 3-4 min.

Skræl appelsinerne og skær dem i fileter.

Dræn anicia linserne og skyl dem.

Kom citronolie, eddike og sennep i en tæt container og ryst det sammen til en homogen masse.

Krydder de optøede hellefisk med salt og peber og damp dem i ovn i 8 min. v. 150°C.

Bland rosenkål, palmekål, glaskål og grønkål med de ristede mandler, appelsiner og linser. Vend dressingen i og smag til med salt og peber.

Bræk fisken i mundrette stykker og anret den over salaten. Server straks.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.