Del spidskål i enkelte blade og blancher i saltet vand. Skræl gulerødder og kog dem møre, rist dem i lidt olie med timian, salt og peber.
Steg bacon sprødt og hak det fint. Evt. på blender.
Placer de små loins på spidskålbladene, og fordel baconknas, timian, salt og peber ovenpå. Rul spidskål omkring og placer dem i et ildfast fad med de ristede gulerødder omkring.
Bages i ovnen i ca. 20 min ved 160º.
Smag yoghurt til med spidskommen og knust hvidløg, som serveres sammen med pakkerne.
Brug resten af gulerødderne og spidskål til en råkostsalat.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.