Fremgangsmetode

Udskriv

Del spidskål i enkelte blade og blancher i saltet vand. Skræl gulerødder og kog dem møre, rist dem i lidt olie med timian, salt og peber.

Steg bacon sprødt og hak det fint. Evt. på blender.

Placer de små loins på spidskålbladene, og fordel baconknas, timian, salt og peber ovenpå. Rul spidskål omkring og placer dem i et ildfast fad med de ristede gulerødder omkring.

Bages i ovnen i ca. 20 min ved 160º.

Smag yoghurt til med spidskommen og knust hvidløg, som serveres sammen med pakkerne.

Brug resten af gulerødderne og spidskål til en råkostsalat.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.