Skær løg i både og vend dem i olivenolie og salt. Bag dem i ovnen ca. 10 min ved 200 grader.
Steg Naturli Pulled med dukkah krydderi.
Lun pitabrødene og fyld frillice salat, bagte rødløg, Naturli Pulled, blodappelsinfileter, Bähncke Karry mango dressing, Bähncke Aioli og friske krydderurter i.
Dukkah krydderi (mængden passer til opskriften)
4 spsk. sesam,
4 spsk. solsikkekerner
2 spsk. spidskommen
2 spsk. korianderfrø
2 spsk. salt
Rist alle ingredienser på en tør pande til de tager farve. Kom dem i en morter sammen med salt og stød til krydderblandingen er grovmalet.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.