Fremgangsmetode

Udskriv
Skræl græskarrene, halver dem og fjern kernerne med en ske. Skær græskarrene i tynde skiver. Bring eddike og sukker i kog sammen med ingefær, hvidløg, chili og korianderfrø. Tilsæt skiverne og hæld det hele på rene beholdere.

Tip

Server fx i glas til Castello organic brie, Tistrup Digekrone 48% - skåret som ta' selv buffet. I stedet for spaghettigræskar kan du bruge butternutsquash. Lad da squashskiverne kog i lagen i 5-10 min. så de bliver let møre.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4730 kJ

Energifordeling:

Fiber: 18.7 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 94 %
Fedt: 2 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.