Fremgangsmetode

Udskriv

Ostespecier

Bland mel, salt og peber i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. Tilsæt osten. Ælt dejen sammen og tril den til en stang (ca. 22 cm lang). Lad den hvile tildækket på køl i mindst i 1 time. Skær stangen i ca. ½ cm tykke skiver. Læg specierne på en plade og bag dem i ovnen.

Flødeostcreme

Rør flødeost og fløde blødt i en skål. Kom cremen i en sprøjtepose og top specierne med flødeost. Pynt med purløg.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 175° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 10860 kJ

Energifordeling:

Fiber: 5.8 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 19 %
Fedt: 72 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Ostespecier

Flødeostcreme

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.