Fremgangsmetode

Udskriv
Steg løg, gulerod og selleri i smør i en stor gryde - uden at de tager farve. Tilsæt muslingerne, læg låg på og lad dem stege med i ca. 5 min. Kassér muslinger der ikke har åbnet sig. Tilsæt vin og flødefraiche og lad det koge op. Rør persillen i og server straks i dybe tallerkener med sprøde pommes frites "on the side".

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 35860 kJ

Energifordeling:

Fiber: 59.8 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 29 %
Fedt: 58 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.