Fremgangsmetode

Udskriv
Snit løgene i både. Opvarm smør og olie i en stor tykbundet gryde og steg løgene ved lav varme i ca. 6 min. til de er let møre, men stadig har bid. Tilsæt fløden og lad det hele koge ind i ca. 5 min. - eller til fløden tykner. Tag gryden fra varmen og tilsæt den grove sennep, eddike, salt og friskkværnet peber. Smag til når løgene er kølet af og tilsæt evt. mere sennep, eddike og peber.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 22580 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 21 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 34 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.