Fremgangsmetode

Udskriv
Bland hvedemel, rugmel, smør, olie og salt og kør det sammen på en røremaskine. Tilsæt vand og kør videre. Rul dejen tyndt ud ca. 5 mm mellem to stykker bagepapir. Drys dejen med hørfrø og havsalt inden bagning. Skær dejen ud og bag knækbrødene.

Bagetid

15-20 min. ved 180°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4920 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 63 %
Fedt: 29 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.