Fremgangsmetode

Udskriv

Dagen før

Læg hasselnødderne i blød i rigeligt vand i mindst 4 timer - gerne mere. Sæt dadlerne i blød i appelsinsaften også gerne i flere timer.
Kassér iblødsætningsvandet fra hasselnødderne. Kør hasselnødder, dadler og appelsinsaft i en foodprocessor til alt er findelt. Tilsæt de øvrige ingredienser og kør det til en jævn blanding. Smag evt. til med mere appelsin og kakao. Server daddelnutella med groft rugbrød eller knækbrød. Opbevares på køl hvor den fint holder sig 8-10 dage.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 17770 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 60 %
Fedt: 30 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dagen før

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.