X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

SUCCES MED TAKE AWAY #2 - Kokkens tips

I denne film giver Jimmy fra Bánh Mi Bandits inspiration til sammensætningen af den gode salat bowl. Vi ser nærmere på basisingredienserne, og du får indblik i, hvordan du ved at variere elementerne kan skabe nye smagsoplevelser for dine gæster. Det handler blandt andet om at skabe den perfekte balance mellem smag og tekstur.


I filmen inspirerer vi blandt andet med følgende løsninger og produkter:

Mini-karbonader fra Danish Crown Professional

Pulled Pork af nakkefilet fra Danish Crown Professional

Østersø fiskefilet, paneret 45-70g fra Royal Greenland

Kogt og pillede rejer, XL fra Royal Greenland

Naturli Chick Free fra Orkla Danmark

Bähncke Chilimayo fra Orkla Danmark

Emballageløsninger fra DUNI

Groftsnittede gulerødder fra Flensted

Rød spidskål fra Flensted


Bag kampagnen står Madværkstedet, Danish Crown Professional, Duni, Orkla Danmark, Flensted og Royal Greenland.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

03.07.2024

Fremtiden er planterig

Korn kan bruges til meget mere end brød og kommer til at spille en større og større rolle.

02.07.2024

Smagen er kernen i enhver god spiseoplevelse

Prøv vores opskrift på bao med appelsinmarinerede rejer

02.07.2024

Hvis du også elsker bacon

Bacon er helt uforlignelig, når det gælder smag og sprød lækkerhed.

05.03.2024

Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær