X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hverdagen.​​​​​​​

Bæredygtighed er et tema, der fylder mere og mere i køkkenerne, hvor emner som klimaaftryk, madspild, plantebaseret, økologi, mærkninger og danske eller udenlandske råvarer konstant er oppe at vende.  

Det er topvigtige spørgsmål – men også emner, der udfordrer mange af landets daglige madhåndværkere, når pastaen samtidig koger, surdejen bobler, og gæsterne kommer lige om lidt.

I podcast-serien ’Til Bords’ taler nogle af branchens dygtige folk – kokke, konsulenter, kantine- og hotelfolk – om en lang række presserende spørgsmål inden for emnet bæredygtighed. Det kan forhåbentlig hjælpe dig til at få indblik og overblik over, hvad der er vigtigt, og at du får god inspiration og viden nok til at ændre på rutinerne og træffe nogle af de store valg, som er med til at rykke dit madsted i en mere bæredygtig retning!

’Til Bords’ udgives i samarbejde med Catering Forum – et netværk bestående af Royal Greenland, Lantmännen Unibake, Flensted Food Group og Danish Crown Professional.


Find podcasten på Spotify – God lyttelyst!


Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!