X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

SUCCES MED TAKE AWAY #1 - MØD BÁNH MI BANDITS

I filmen møder vi Jimmy fra Bánh Mi Bandits i Aarhus, som tager os med på rejsen helt fra begyndelsen og frem til i dag, hvor take away er blevet en succesfuld del af deres forretning. Vi dykker ned i konceptet omkring salat bowls, og hvorfor de egner sig fantastisk til take away.


Hos Bánh Mi Bandits er de særligt kendte for deres smagfulde salat bowls med bl.a. deres egne hjemmerørte saucer, men filmen giver også inspiration til, hvordan du med deltilberedte løsninger også kan opnå et godt resultat uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet.


I filmen inspirerer vi blandt andet med følgende løsninger og produkter:

Mini-karbonader fra Danish Crown Professional

Pulled Pork af nakkefilet fra Danish Crown Professional

Østersø fiskefilet, paneret 45-70g fra Royal Greenland

Kogt og pillede rejer, XL fra Royal Greenland

Naturli Chick Free fra Orkla Danmark

Bähncke Chilimayo fra Orkla Danmark

Emballageløsninger fra DUNI

Groftsnittede gulerødder fra Flensted

Rød spidskål fra Flensted


Bag kampagnen står Madværkstedet, Danish Crown Professional, Duni, Orkla Danmark, Flensted og Royal Greenland.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!