Fremgangsmetode

Udskriv

Stuvede ærter og gulerødder

Er en god kombination af sauce og grøntsager, der er velegnet til pølser, fårelår, frikadeller, medisterpølse eller som grøntsagsgratin gratineret med revet ost.
 

Knorr Oksebouillon koges op med vand og jævnes med Knorr Roux til den ønskede konsistens.

Saucen monteres med Knorr Mad 15% og smages til med salt og peber.

Ærter og gulerødder blancheres i kogende vand med salt.

Vandet sigtes fra grøntsagerne og vendes i saucen.

Garnér med friskhakket persille.

Kan serveres med krebinetter og hvide kartofler.

Tips

Tilsæt skinketern til stuvningen og servér denne i tarteletter

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.