Er en god kombination af sauce og grøntsager, der er velegnet til pølser, fårelår, frikadeller, medisterpølse eller som grøntsagsgratin gratineret med revet ost.
Knorr Oksebouillon koges op med vand og jævnes med Knorr Roux til den ønskede konsistens.
Saucen monteres med Knorr Mad 15% og smages til med salt og peber.
Ærter og gulerødder blancheres i kogende vand med salt.
Vandet sigtes fra grøntsagerne og vendes i saucen.
Garnér med friskhakket persille.
Kan serveres med krebinetter og hvide kartofler.
Tilsæt skinketern til stuvningen og servér denne i tarteletter
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.