Fastfood siges jo at være usundt, eller hvad? Prøv dog den her delikatesse fra Mellemøsten: Pitabrødet fyldes med grøntsager og avocadomayonnaise. Det smager himmelsk.
Skær squash og aubergine i skiver. Salt let og lad det stå lidt.
Tør grøntsagerne af udvendig, smør dem let med Milda 100% flydende stege og grill dem.
Alt efter behov kan du bage dem yderligere i ovnen på 180 grader i ca. 10 minutter.
Halver cherrytomaterne, skær rødløg i strimler og krydr med sukker, salt og peber.
Blend mangokødet, bland mangopurén, Hellmann's Passion vinaigrette og røget chilipuré.
Hæld det i en sprøjteflaske og opbevar det koldt.
Hæld avocadokød og citronsaft i en høj skål. Blend med stavblender, tilsæt mayonnaisen. Krydr
med salt og peber. Hæld det i en sprøjtepose og opbevar det koldt.
Varm pitabrødene op og fyld lagvis med grøntsager, mangovinaigrette, avocadomayonnaise og urtesalat.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.