Fremgangsmetode

Udskriv

Grøntsagerne

Fastfood siges jo at være usundt, eller hvad? Prøv dog den her delikatesse fra Mellemøsten: Pitabrødet fyldes med grøntsager og avocadomayonnaise. Det smager himmelsk.

Skær squash og aubergine i skiver. Salt let og lad det stå lidt.

Tør grøntsagerne af udvendig, smør dem let med Milda 100% flydende stege og grill dem.

Alt efter behov kan du bage dem yderligere i ovnen på 180 grader i ca. 10 minutter.

Halver cherrytomaterne, skær rødløg i strimler og krydr med sukker, salt og peber.

 

Mangovinaigretten

Blend mangokødet, bland mangopurén, Hellmann's Passion vinaigrette og røget chilipuré.

Hæld det i en sprøjteflaske og opbevar det koldt.

Avocadomayonnaise

Hæld avocadokød og citronsaft i en høj skål. Blend med stavblender, tilsæt mayonnaisen. Krydr

med salt og peber. Hæld det i en sprøjtepose og opbevar det koldt.

Servering

Varm pitabrødene op og fyld lagvis med grøntsager, mangovinaigrette, avocadomayonnaise og urtesalat.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Grøntsagerne

Mangoviniagretten

Avocadomayonnaise

Servering

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.