Fremgangsmetode

Udskriv

En varmende suppe, hvor allehånde og koriander frembringer den cubanske fornemmelse. Suppen kan nemt gøres mere rustik, og de hvide bønner kan let erstattes med sorte bønner for at give et mere autentisk udseende. Det er lækkert, hvis suppen ikke er blendet helt glat. Cubanerne serverer traditionelt gerne friskkogte ris som ekstra tilbehør til suppen

Sauter løg og grøn peber i Milda Flydende Stege 80% i 5 minutter. Tilsæt krydderier, og steg i yderligere et minuts tid.

Tilsæt de 24 timers udblødte bønner (hæld iblødsætningsvandet fra, og skyl omhyggeligt), laurbærblade, Knorr Grøntsagsfond, salt og vand. Bring suppen i kog, og lad den simre i 50 minutter.

Fjern laurbærbladene, blend suppen til passende konsistens, og tilsæt optøet grønkål.

Kog suppen op igen, og smag til med frisk limesaft og friskkværnet sort peber.

Server suppen med Knorr Fraiche 24%, koriander og limebåde.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.