Kog kartoflerne møre i saltet vand. Tilsæt de pillede perleløg i de sidste 30 sek.
Blend spinat og halvdelen af persillen med olien som er opvarmet til 60 °C. Blend i 1 min. og hæld olien i et klæde. Den olie som er løbet igennem klædet bruges til at vende de lune kartofler og perleløg i. Den resterende puré i klædet bruges som persillepuré på tallerkenen.
Skær rullepølsen i skiver á 2-3 cm tykkelse og steg skiverne gyldne i smør på begge sider.
Anret og pynt med frisk merian.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.