Fordel flæskeskiverne på en ovnrist. Steg dem sprøde i ovnen ved 200 °C i ca. 30 min., til de er sprøde. Drys efterfølgende flæskeskiverne med groft havsalt. Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Tilsæt melet og rør det sammen med smørret til en melbolle. Hæld mælk i gryden og bring det i kog under omrøring til saucen er jævnet. Smag til med salt, peber og en smule stødt muskat. Tilsæt frisk hakket kruspersille til sidst. Servér det stegte flæsk med kogte kartofler, persillesovs og syltede rødbeder.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.