Læg flæskestegen på en stegerist over en passende bradepande. Gnid sværene med groft salt, så det kommer ned mellem sværene hele vejen rundt. Stik nogle laurbærblade ned mellem sværene og krydr med peber. Steg ved 220 °C. Centrumtemperaturen skal være 62 °C, når stegen er færdigstegt.
Kom pastinakkerne i en bradepande, så de ligger nogenlunde i ét lag. Tilsæt olivenolie, vand, timian, salt og peber og vend godt sammen. Dæk bradepanden med folie og bag i ovnen ved 180 °C i 30 minutter. Vend yoghurt og revet ost sammen med rødderne og kom dem på et passende fad. Drys med frisk timian.
Skær ca. 3 cm af toppen på hvert løg. Pensl med en smule olivenolie og drys med lidt salt. Læg dem i en bradepande og bag i ovnen ved 170 °C i ca. 30 minutter, indtil de bliver bløde i midten. Lad løgene køle en smule af. Hak salviebladene groft. Bland salvie, de friske brødkrummer, korender, æble, panchetta, persille og smør i en skål. Fjern den bløde midte af løgene med en lille kniv og ske. Efterlad 1½ cm kant af løgene. Fyld løgene med fyldet med en smule top og bag dem møre og gyldne i ovnen ved 170 °C i ca. 30 minutter.
Servér flæskestegen sammen med de bagte løg og cremede pastinakker.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.