Fremgangsmetode

Udskriv

Varm olivenolien op i en gryde. Sautér løgene til de er blanke i olien. Tilsæt hvidløg og tomatpuré og sautér det kort. Hæld hakkede tomater i gryden sammen med chili og paprika. Lad saucen simre i ca. 15 min. under låg (kan med fordel trække til dagen før). Fordel kartoflerne i en gastrobakke og vend dem med olie samt salt og peber. Rist dem i ovnen ved 200 °C varmluft i ca. 35-40 min. eller til de er gyldne.

Pisk æggeblommer sammen med eddike, hvidløg, salt og peber i en foodprocessor. Tilsæt olien i en tynd stråle, mens foodprocessoren kører. Rist pølserne på en pande i lidt fedtstof og servér med tomatsauce, kartofler og aioli.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tomatsauce

Kartofler

Aioli

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.