Vend grønkålen i sesam og olivenolie i en skål og lad det trække 15 min. Bred grønkålen ud på en bageplade og bag det sprødt i ovnen ca. 5 min.
Findel mayonnaise i en multihakker sammen med persille, kapers og skalotteløg.
Smag til med salt og peber.
Bring eddike, sukker og vand i kog til sukkeret er opløst. Hæld lagen over squashspiralerne og lad det trække 5-10 min. Hæld lagen fra, dryp af og bland med sesam.
Placér hamburgerryggen på brødet og kom tartare-mayo ovenpå.
Pynt med syltet squash og kålchips og servér.
Tip: Særdeles velegnet til sandwich med groft brød eller rugbrød.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.