Fremgangsmetode

Udskriv

Kog kartoffelternene møre i vand. Hæld vandet fra og lad kartoflerne dampe grundigt af. Blend hvidløg, mandler, eddike og koldt vand sammen til det hele er findelt. Mos kartoflerne og rør dem sammen med olivenolie og de blendede mandler. Smag til med salt og peber. Rist chorizoternene sprøde i ovnen. Fordel mosen i en skål eller på et fad. Drys med chorizotern, pistaciekerner, en smule græskarkerneolie og pynt med frisk dild.

Tip: Kan også serveres med ristet og hakket Knochen Schinken.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.