Gnid stegen med groft salt. Forvarm ovnen til 225 °C. Steg stegene i ca. 1 time til en centrumtemperatur på 65 °C.
Lad stegene hvile i minimum 15 minutter inden de skæres.
Kog quinoa i letsaltet vand i 15 minutter. Sigt vandet fra og lad det køle helt ned.
Skær stilkene fra både spidskål og grønkål. Snit begge meget fint, jo finere desto bedre.
Hak pekannødderne groft.
Riv skallen på appelsinerne fint.
Rør en dressing sammen af saften fra appelsinerne, olivenolie, eddike, salt og peber.
Vend quinoa, de to slags kål og nødderne sammen i en skål.
Vend salaten sammen med dressingen.
Drys med fintrevet appelsinskal.
Servér salaten sammen med skinkestegen.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.