Tilbered skinkestegen efter anvisning.
Skær spidskålen i strimler og rødløgene i tynde både. Snit gulerødderne julienne og hak persillen groft. Kom grøntsagerne i et fad. Varm lagereddiken op med sukker og stjerneanis, til sukkeret er opløst og lad den køle lidt af. Vend grøntsagerne med lagen og lad dem trække smag i 1 time. Hæld evt. noget af lagen fra, hvis der er for meget i fadet.
Rist cashewnødderne på en pande, til de er gyldne. Vend bredbladet persille i og drys med hele ristede cashew nødder lige inden servering. Anret som tilbehør til skiver af sprød skinkesteg.
Lynsyltet grønt kan laves dagen før.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.