Fremgangsmetode

Udskriv

Forvarm ovnen til 150 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 45 min. Skru derefter ovnen op til 190 °C og steg færdig i ca. 12 min. Vi anbefaler en centrumtemperatur på 65 °C, da kødet er tilsat lage. Varmebehandl til minimum 65 °C i centrum i 6 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Rør mayonnaise sammen med sennep og honning og smag til med salt og peber.
Pisk olie, eddike, sennep og honning sammen og smag dressingen til med salt og peber.
Vend de to slags kål i og drys godt med dild.
Flæk og rist brødene.
Smør med sennepsmayo og læg dem sammen omkring tynde skiver skinkesteg og marineret kål. 

Tip: Kan også serveres som en lun ret med brød som tilbehør.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.