Brun grundigt skankeklumperne i smør på hver side på en pande. Krydr med salt og peber. Fordel skankeklumperne i en gastrobakke med vand eller bouillon i bunden. Steg skankeklumperne færdige i ovnen ved 140 °C varmluft i ca. 2 timer eller til de møre. Kog eddike, sukker og vand op i en gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt kålrabi. Lad kålrabistykkerne trække i lagen indtil servering. Afkøl olien i fryseren i 30 min. (det hjælper på emulsionen). Blend hvidløgene sammen med citronsaft, 1 dl kold olie og 1 spsk. isvand i en foodprocessor. Mens maskinen kører tilsættes ½ dl olie meget langsomt i en tynd stråle. Stop maskinen og skrap kanterne med en dejskraber. Tænd igen, tilsæt det sidste isvand og gentag processen med det sidste olie – husk tålmodighed. Krydr med salt og blend til du har cremet sauce.
Grill aspargesbroccoli ved høj varme og drys med havsalt. Servér de grillede broccoli med toum og skankeklumper.
Tip: Rør evt. toum sammen med græskyoghurt for en mere cremet sauce.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.