Kog eddike, vand og sukker op i en gryde, til sukkeret er opløst. Fjern gryden fra varmen og tilsæt rødløg. Lad rødløget trække færdigt i lagen. Blend ærter, hytteost og basilikum til en helt glat konsistens. Smag til med salt og peber. Skær tomaterne ud i mundrette bider og bland dem med olivenolie og balsamico. Smag til med salt og peber og drys med masser af frisk basilikum. Tilbered schnitzlerne efter anvisning på emballagen. Servér de tilberedte schnitzler med tomatsalat, ærtepuré og syltede rødløg.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.