Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan tilbereder du retten

Smelt de hvide chokoladeknapper over vandbad, kom 1 spsk. raps- eller solsikkeolie i og kom chokoladen i en lille form. Afkøles helt på frost og skæres med en skarp ostehøvl til spåner.

Pisk æggeblommer samt sukker lyst og luftigt. Bland revet rugbrød, kakaopulver, kartoffelmel og bagepulver i æggeblandingen. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtig i dejblandingen.

Smør bagepapir med smør og kom det i bunden af en springform på 24 cm i diameter.

Kom dejen i bageformen og bag den ved 180 °C i 35-38 min. Stik en kødnål i kagebunden og tjek om den er gennembagt. Tag kagen ud af formen og lad den afkøle. Del den derefter i 2 bunde.

Vend risalamande med græsk yoghurt. Smag solbærsyltetøj til med rom.

Kom rugbrødsbunden på et serveringsfad. Smør den med halvdelen af solbærsyltetøjet og halvdelen af risalamanden med yoghurt. Læg en rugbrødsbund ovenpå, smør bunden med resten af solbærsyltetøjet og fordel resten af risalamanden ovenpå. Fordel chokoladespåner generøst på toppen af risalamanden. Pynt med masser af frisk skovsyre inden servering.

Tips

Bundene kan også bages enkeltvis, så bagetiden forkortes.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Rugbrødsbunde

Fyld

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.