Skær æbler i mindre stykker og hak dadler groft. Kom æbler, dadler, vand, sukker, kanel og kardemomme i en gryde og lad simre i cirka 30 minutter, indtil sukkeret er karamelliseret. Bland mandler sammen med honning og flagesalt og kom dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ovn ved 180 °C i cirka 15 minutter, indtil honningen er karamelliseret, og det dufter af nødder. Lad nødderne køle ned og hak derefter groft. Varm risengrød efter anvisning. Anret med æblekompot, drys med honningkandiserede mandler og servér.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.